Gekas ,nje kompani greke aktive ne biznesin e ndricimit qe nga 1945,tashme vjen ne tregun Shqiptar me produktet me cilesore.Aktiviteti yne kryesore eshte importi i abazhureve dhe materialeve elektrike nga markat me te mira internacionale dhe distribucioni i tyre nepermjet nje rrjeti te gjere partneresh,nje nder tyre dhe Shqiperia.

Stafi yne eshte ne bashkepunim te plote me klientet tane si dhe me skuadren e dizajn (arkitektet,inxhineriet civil dhe mekanik dhe elektricistet).

Fokus yne kryesor eshte zhvillimi i kerkimeve te ndryshme per te qene koherent me teknologjit e reja,duke patur primare perfitimet e klienteve tane.Gekas ndodhet gjithmone prezent ne panairet dhe konferenca,per te marre informacionet  dhe frymezimin e duhure qe na nevojitet per tu rritur ne boten e ndricimit.

Sistemet elektrike si aspekti më delikat i një shtëpie, duhen të jenë të cilësisë së lartë, për të qenë sa më jetëgjatë.Duke krijuar nje ambjent te fort konkurues,qellimi yne eshte te kenaqim kerkesat e tregut Shqiptare duke i ardhur sa me prane kerkesave te klienteve

GEKAS

ARCHITECTURAL LIGHT

Gekas, Tirana Albania | tel. +355 123456789 – fax +355 123456789
info@gekas.al