Gekas Lighting Tirana eshte Vendi i duhur

Plotesimi i kerkesave te klienteve tane eshte qellimi qe na shtyn perpara, drejt te ardhmes

Mbi 20 vite eksperience

Ne tregun e ndricimeve te brendshme e te jashtme, me qindra projekte te realizuara me kujdes dhe profesionalizem

Cilesi dhe Jetegjatesi

Krahas games se gjere te produkteve, ne kujdesemi te sjellim gjithmone cilesi te garantuar dhe jetegjatesi

decorative-pendant-18154-ambient-01-fam-g-arcit18

Gekas Lighting Tirana

Perse te na zgjidhni?

Asistence Profesionale

Ne ofrojme eksperiencen tone per t'ju ndihmuar si ne zgjedhjen e produkteve, ashtu dhe ne plotesimin e kerkesave tuaja per te gjitha produktet e ndricimit, per te cilat mund te keni nevoje.

Game e gjere produktesh

Kemi zgjedhur me kujdes bashkepunetoret tane, nder firmat me te mira greke dhe italiane te ndricimit , per te sjelle game sa me te gjere produktesh dhe per te qene te sigurte dhe te besueshem per cilesine e produkteve tona

Besueshmeri dhe Korrektesi

Me ne, klientet ndihen te. sigurte per te komunikuar dhe ndare ide gjate te gjithe kohes se realizimit te projektit per ambiente te ndryshme prinvate ose publike, te brendshme ose te jashtme.

500+

Kliente te lumtur

100%

Garantim CIlesie

2000+

Produkte

20+

Vite eksperience

Shfletoni galerine e disa prej projekteve tona te realizuara

Ne kujdesemi per plotesimin e kerkesave tuaja

Cfare thone klientet tane?

Me Gekas Lighting Tirana mund te jesh i sigurte per investimin e kryer pasi profesionalizmi me te cilin sherbehet klienti qe ne hapat e pare te projektit e deri ne perfundim te realizimit eshte ne nivel te larte, pa permendur shumellojshmerine dhe kualitetin qe mbizoteron ne cdo katalog produktesh.
Z. Lenja
Arkitekt
Une ju drejtova Gekas Lighting per te realizuar ndricimin e shtepise time dhe me siguri do te rikthehem per projekte te tjera biznesi. Ketu gjej produktin e duhur te ndricimit per cdo hapesire dhe cdo stil arredimi. Jam i lumtur qe kam zgjedhur Gekas.
E. Kumaraku
Administrator Biznesi
Shfletoni galerine e produkteve